Chișinău | Un bărbat a fost înjunghiat la o beție

Un bărbat de 42 de ani, din raionul Criuleni, a fost înjunghiat de către un amic de pahar. Incidentul a avut loc la data de 13 ianuarie, în mun. Chișinău.

Victima a mers în ospeție la un cunoscut, unde au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat între ei s-a iscat un conflict, timp în care gazda i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în spate, cauzându-i leziuni corporale. După conflict, victima s-a deplasat la domiciliu, unde închiria o odaie.

În dimineața zilei de 14 ianuarie, proprietara locuinței a observat că bărbatul este tăiat și se simte rău. Imediat a solicitat intervenția poliției și a ambulanței. Bărbatul imediat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.  

Urmare a măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală întreprinse de ofițerii de investigație, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 59 de ani. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Conform legislației în vigoare, acesta riscă închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.