Acasă EDITORIAL Puța mică a lui Plaha față în față cu Maia Sandu

Puța mică a lui Plaha față în față cu Maia Sandu

Astăzi mi-a fost dat să o văd și pe asta. Pe președintele Maia Sandu în compania partidului despre liderul căruia membrii PAS spuneau cândva că are puța mică. Da, de Plahotniuc e vorba și PD-ul lui (care Defapt și este puța lui Plahotniuc cu care a fecundat tot ce mișcă în țara asta).

Astăzi președintele (pardon de abatere dar refuz sa vaginizez funcțiile), a fost nevoită să asculte puța mică și chiar să se consulte cu ea.

Tare frumos tablou. Maia și puța lui Plahotniuc. Care s-a dovedit a fi nu doar mică, dar și moale. Exact ca si pozitia pe care au luat-o: anticipate, dar trebuie și guvern.

După consultări Maia urmează să înainteze un premier. Puța lui Plaha i-a dat asigurări că va susține candidatura, doar ca sa ieșim din pandemie și criză. De ce sa nu-i creadă Maia pe oamenii care l-au slujit cu atâta dăruire pe Plaha? Mai ales că și în campanie au sustinut-o?

Haideți acum să facem un exercițiu si să ne amintim de ce a plecat Plahotniuc din țară, de sloganele din PMAN, de papucii din pielea lui Plaha, de mercur…

De fapt nu trebuie. Tăceți și înghițiți ce vi se dă.

Gabriel Călin, pentru Today.md