Mesajul mai multor medici din capitală către cetățeni: Purtați mască și mânuși, aveți grijă de cei apropiați

World Health Organization in Moldova

Mai mulți medici din capitală s-au unit pentru a transmite un mesaj de felicitare către toți locuitorii capitalei, dar și întregii țări. În aceste clipe grele și pandemice, medicii spun că sunt la datorie în tot acest timp.

Aceștia spun că din prima linie, doresc perseverență tuturor, fiecare în parte să aibă grijă de cei apropiați, iar sărbătorile să fie marcate în grupuri mici.

În acest an, în contextul infecției, vin cu un mesaj și cu o aniversare către dvs. Vă doresc ca șirul sărbătorilor de iarnă să fie în familie și sărbătorite mulți ani înainte, iar familia să fie alături”, spune Aliona Rotari, vicedirectorul al Spitalul Clinic Municipal de Copii Nr.1.

„Sărbătoriți aceste sărbători în sânul familiei și nu în componența tuturor rudelor sau a tuturor cumătriilor și a vecinilor. În speranța că pe viitor să putem petrece fără măști, iar zâmbetul să se vadă pe față”, spune vicedirectorului spitalului „Gheorghe Paladi”, Bejan Alina.

Amintim că Ion Ceban a venit și cu un mesaj de felicitare către toți cetățenii, care sărbătoresc Nașterea Domnului pe stil nou.