Suburbiile, în continuare fără transport public. Ceban: Trebuia să depășim, dacă CMC accepta propunerea mea, în martie

Problema transportului public încă persistă în suburbiile capitalei. Primarul general Ion Ceban afirmă că acest lucru este regretabil, iar la moment ar fi putut să existe unități de transport, dacă CMC nu ar fi tărăgănat acest lucru.

„Este regretabil că problema asigurării cu transport a suburbiilor mai persistă în contextul în care licitațiile pe autobuze au fost contestate. De mult trebuia să depășim acest lucru, dacă în martie anul curent CMC accepta propunerea de a merge pe o cale simplă și mai operativă”, a declarat edilul.

Primarul afirmă că îi pare rău că procedurile birocratice împiedică locuitorii din suburbii să fie asigurați cu transport public de calitate, iar în consecinţă, oamenii sunt nevoiţi să îngheţe în această perioadă la staţii.

Vom face tot posibilul să aducem la Chişinău cele 100 de autobuze. Direcția transport îmi va prezenta propuneri și o notă informativă cu privire la soluționarea problemelor drumurilor și cum putem interveni unde situația este deplorabilă”, a precizat edilul.