Ambasadori și reprezentanți ai misiunilor diplomatice au plantat copaci pe străzile Pușkin și Bodoni | FOTO

Campania de plantare a arborilor pe teritoriul Chișinăului, continuă. Astăzi, primarul general Ion Ceban, însoțit de mai mulți ambasadori, au plantat copaci pe străzile Alexandr Puşkin şi Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni.

Ceban spune că se bucură că această inițiativă, de a face Chişinăul un oraş mai verde şi frumos, este susţinută de tot mai multe persoane care se alătură Campaniei de plantare a arborilor în municipiul Chişinău.

Tot pe parcursul zilei de astăzi, în total în sectoarele capitalei sunt plantaţi peste 3000 de arbori, iar campania continuă și pe parcursul săptămânii viitoare. Scopul nostru este să ajungem în acest an la 100 de mii de pomi plantați în capitală. Îmi doresc ca Chişinăul să fie un oraș verde, cu noi copaci plantați, un oraş în care să vrem să trăim şi cu care să ne mândrim”, a conchis Ion Ceban.

Amintim că municipiul Chișinău se alătură Campaniei globale „Înverzirea orașelor”, iniţiată de către Comisia Economică a Organizației Națiunilor Unite pentru Europa (UNECE), la inițiativa secretarului, Olga Algayerova.