Nu vor fi organizate concerte de Revelion, din cauza numărului mare de infectări cu noul virus

Fără concerte de sărbătorile de iarnă, spune primarul general, Ion Ceban, care afirmă că situația pandemică din Moldova a depășit statistica Chinei la numărul de infectați. În contextul sărbătorilor de iarnă, edilul capitalei afirmă că nu vor fi organizate concerte.

„Am zis, mâine preturile prezintă conceptul de amenajare a celor locații care sunt alese în sectoare pentru a fi creată atmosfera de sărbătoare. Sunt interzise sub toate formele comercializarea diferitor produse, de la iarmaroace, târguri, dar și orice fel de mâncare.

Nu sunt organizate concerte, cu excepția melodiilor de crăciun care pot fi puse pentru atmosfera caldă de sărbători”, a punctat Ceban. 

Edilul spune că se organizează simbolic și nu se cheltuie bugete enorme. 

Nu este timpul pentru acest lucru. Cu minim resurse putem aduce magia sărbătorilor în capitală. În centrul capitalei, așa cum am anunțat, va fi împodobit bradul procurat din anii precedenți și vor fi amplasate decorațiunile. Rog ca astăzi să cunosc toate detaliile despre acest lucru și sper să reușim ca în centru bradul să fie amenajat și să fie aprinse luminițele pe pomul de crăciun, dar și în tot scuarul și luminițele amplasate în oraș, la 1 decembrie, în prima zi a iernii, iar în sectoare să fie tot pregătit până în data de 10 decembrie”, a declarat acesta. 

Ion Ceban a precizat că o decizie despre situația pandemică va fi luată ulterior.