Familia președintelui reușește să se adune împreună doar 15 minute pe zi, la micul dejun

Igor Dodon este un soț de încredere, un tată și un fiu grijuliu. Dezvăluirile au fost făcute de Prima Doamnă, Galina Dodon, în cadrul unui interviu acordat în premieră în cei aproape patru ani de mandat ai președintelui țării.

Galina Dodon a declarat că, în cele peste două decenii de căsnicie Igor Dodon a demonstrat că este bărbatul pe care te poți baza, galant, politicos și tandru, și primul care cedează în fața soției în cazul unor disensiuni în familie. În pofida agendei încărcare, Igor Dodon continuă să fie un tată foarte atent și un fecior care are permanent grijă de mama sa și socrii.

Prima Doamnă a destăinuit că acum toată familia președintelui reușește să se adune împreună doar 15 minute pe zi, dimineață, la micul dejun. În acest sfert de oră fiecare povestește pe scurt cum a decurs ziua precedentă și despre planurile de viitor.

În cadrul interviului Prima Doamnă a vorbit cu suferință despre vara anului 2019, o perioadă foarte complicată pentru familia sa, amenințată direct de regimul oligarhic, înlăturat de la guvernare datorită poziției ferme a președintelui țării.

Galina Dodon a povestit și despre momentul dramatic prin care a trecut, atunci când cortegiul prezidențial în care era Igor Dodon, împreună cu unul din fiii și mama președintelui, a fost implicat într-un accident rutier. Prima Doamnă a declarat că pe lângă traumatismele suferite, copilul său a suportat și o traumă psihologică care a necesitat timp pentru a fi tratată, iar mama președintelui și astăzi mai simte durerile provocate de accident.

În acești patru ani de mandat, Prima Doamnă spune că familia sa a devenit mai unită și mai consolidată.

„Sunt o femeie împlinită și mulțumită de ceea ce fac. Știu unde trebuie să ajung, ce trebuie și cum să o fac. Doresc ca toți copiii să fie sănătoși, iar oamenii să fie mai buni unii cu alții, să fie pace și armonie în fiecare familie, iar în țară să fie liniște și stabilitate”, a declarat Prima Doamnă în cadrul primului său interviu pentru presă.