Ion Ceban, de hramul orașului: Această zi ne unește pe toți, e prilej pentru a ne deschide inimile și casele

Cu ocazia sfintei sărbători religioase, Acoperământul Maicii Domnului, Hramul orașului Chișinău, primarul general Ion Ceban a participat la Sfânta Liturghie. În mesajul său către locuitorii orașului, Ceban a menționat că avem un oraș frumos care, prin participarea fiecărui cetățean, poate deveni unul modern și prietenos pentru toți.

Vin în fața Dumneavoastră, pentru a ura mulți ani Chișinăului nostru, mulți ani nouă celor care cred în dezvoltarea capitalei. Astăzi este o zi specială pentru noi toți, în care prin credință și rugăciune cinstim tradițiile multiseculare creștine ale neamului.

Hramul este un prilej pentru a ne exprima recunoștința față de protectoarea orașului, Maica Domnului și a ne aduce aminte de valorile noastre creștine. Orașul nostru este un centru de o mare importanță istorică, culturală și spirituală. Această zi este una care ne unește pe toți, e prilej pentru a ne deschide inimile și casele, pentru a ne bucura împreună de viață și oamenii dragi de alături. Vă doresc ca sărbătoarea – Hramul orașului Chișinău, să vă poarte de grijă, să vă aducă lumină, căldură şi belşug. Prosperitate, succes, realizări considerabile, să ne iubim orașul și să-l păstrăm curat și frumos”, a punctat Ceban.