Ceban, către critici: Albișoara a trebuit reparată pe durata tuturor mandatelor

Ion Ceban a venit cu un mesaj citat din poeziile lui Eminescu, care cei care critică proiectele ce se desfășoară în capitală. Ceban s-a referit în special la strada Albișoara, care se află acum în reparație.

„Eminescu are o poezie „Criticilor mei”, care poate fi adaptată diferitor situații. Eu cred că aici este cazul. Albișoara a trebuit reparată pe durata tuturor mandatelor, care „înșiră cuvinte goale, cei din coadă sună”.

În mod normal este o rușine că noi nu am intervenit pe acel tronson de drum. Este o arteră importantă pentru Chișinău. Eu mă bucur că astăzi foarte mult, că cu suportul Guvernului, am ales Albișoara să fie reparată și modernizată”, a punctat primarul.

Ceban spune că Albișoara nu a fost reparată de peste 30 de ani de zile, iar râul Bîc peste 40 de ani de zile. Edilul a punctat că sunt rețele, care și acum fac probleme, având 50 de ani de zile vechime.

Primarul spune că se depune efort în acest sens pentru ca această porțiune să fie reabilitată. „Am intervenit și pe trotuare, și pe iluminat, am scos 76 de panouri de publicitate. S-a pus iluminat în regiunea tuturor breterilor și s-a curățat albia Bîcului”.

Proiectul de reabilitare a străzii Albișoara prevede asfaltarea părții carosabile, amenajarea trotuarelor și modernizarea iluminatului public stradal, a rețelei de apeduct și termoficare, precum și schimbarea a două tronsoane de canalizare.