Ceban, indignat pe criticii care măsoară asfaltul și gurile de captare cu „degețelul și papucelul”

Primarul general Ion Ceban se arată indignat că au apărut mulți „experți” care se dau cu părerea despre lucrările desfășurate în Capitală.

Am văzut experți care măsoară cu degețelul și papucelul cum este pusă gura de captare a apelor fluviale, asfaltul care nu a fost încă pus. Bravo. Haideți, când vor fi finalizate lucrările, vom veni toți împreună să analizăm și să dăm aprecieri. Unde greșim, noi cunoaștem”

Ceea ce ține de trotuarele de pe Pușkin și Bodoni, primarul spune că nu există porțiuni unde nu sunt finalizate lucrările 100%. 

Noi nu avem astăzi termenul stabilit 30 septembrie pentru aceste lucrări. Într-adevăr ieri am avut o ploaie torențială. Am zis, recepția finală nu va fi până când lucrările nu vor corespunde standardelor și calităților. Ieri am avut impresia că cei care critică au vrut ca în Chișinău să fie ca în Comrat, unde s-au rupt toate malurile. Am impresia că oamenii așteptă ca să se strice ceva în mod intenționat”, a punctat edilul. 

Primarul subliniază că ieri pentru prima dată debitul râului Bîc s-a isprăvit cu inundațiile. În majoritatea locurilor de pe Albișoara sistemul a făcut față, în comparație ca de obicei. În acest context, Ion Ceban a solicitat ca cei care vin cu critici să vină și cu soluții.

Amintim că, ieri, au fost ploi de 44 litri pe metru pătrat, record pentru acest an.