Ceban: Aplicarea pavajului pe Bodoni și Pușkin durează din cauza decesului persoanei care gestiona lucrările

Primarul general Ion Ceban a venit cu explicații privind tărăgănarea lucrărilor de aplicare a pavajului pe străzile Bodoni și Pușkin. Ceban a anunțat că persoana care gestiona aceste lucrări a decedat din cauza Covid-19, fapt care a cauzat o lacună în management.

Eu am văzut pe rețelele de socializare și unele știri cu privire la porțiuni de trotuar de pe Bănulescu Bodoni și Pușkin. Spre mare regret, cel care gestiona lucrările a decedat recent de Covid-19, iar în ultimele săptămâni a fost o perioadă foarte complicată în ceea ce ține de procesul de administrare, iar acum este problematic din punct de vedere a părții tehnice, începând cu semnături, contracte, etc.

Ne pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat și sper să intrăm în normalitate. E o situație excepțională și nu a fost prevăzută de cineva în acest sens. Colegii lucrează în această privință. Ne cerem scuze pentru unele incomodități, dacă pe alocuri nu au fost suficiente echipe”, a subliniat Ceban.

Potrivit edilului, reabilitarea trotuarelor continuă pe tronsonul de după bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt. Actualmente se lucrează la decaparea asfaltului sau pavelelor vechi şi instalarea bordurilor noi de la str. Constantin Tănase până la Alexandru cel Bun.

Concomitent se munceşte şi pe segmentele de străzi: 31 august 1989 – Bucureşti – Alexei Sciusev, pe ambele sensuri. Până acum pe str. Bodoni au fost aplicaţi 10.200 m2 de pavaj, iar pe str. Puşkin – circa 9000 m2, mai precizează Ceban.