Curățenia în Capitală va continua și sâmbăta viitoare | FOTO

Chișinăul arată astăzi puțin mai curat, asta după ce Primăria Chișinău și zeci de locuitori ai capitalei, în frunte cu primarul general Ion Ceban au participat la Marea Curățenie. Ceban spune că acesta nu e sfârșitul campaniei, ba din contra, va continua și săptămâna viitoare, sâmbătă, la aceeași oră.

“Împreună cu viceprimarii, pretorul de sector, angajații Primăriei și ai subdiviziunilor municipale, dar și cu aportul locuitorilor capitalei, organizațiilor neguvernamentale ne-am propus să-i readucem Chișinăului aspectul de altă dată: curat, îngrijit și frumos”, spune edilul.

Ceban se bucura de faptul că toți au reacționat pozitiv și s-au alăturat pentru a face curat.

,,Eu cu familia și colegii am participat la marea curățenie în parcul „La Izvor”, dar asemenea acțiuni au fost astăzi realizate în toate sectoarele capitalei, în mai multe parcuri, scuaruri și spații publice, unde m-am alăturat mai târziu”, a adăugat primarul.

Ion Ceban spune că mobilizarea de astăzi a demonstrat că cetățenilor le pasă.

,,Mulțumesc tuturor oamenilor și colegilor, care din timpul lor liber au fost receptivi la apelul nostru și s-au implicat activ în acțiunile de salubrizare în toate sectoarele”.

Primarul general spune că între timp se lucrează la amenajarea spațiilor verzi din oraș și la finalizarea proiectelor de infrastructură, ce sunt în proces de desfășurare. Ulterior se va iniția o acțiune de plantare a arborilor, arbuștilor în oraș.

,,Haideţi împreună să facem Chişinăul un oraş mai și împreună să păstrăm această curățenie”, a conchis primarul.