Lista „acțiunilor notorii” ale Maiei Sandu, făcută de susținătorii PPDA

Membrii și susținătorii Platformei DA continuă să arunce cu săgeți în direcția PAS și a Maiei Sandu. Astfel, aceștia au făcut un top al acțiunilor recente și „notorii” ale liderei Partidului Acțiune și Solidaritate. Acuzațiile au fost publicate pe Facebook.

Prima acțiune amintită de platformiști se referă votul comun al unui deputat PAS cu PSRM: „Votul lui Vladimir Bolea din parlament alături de socialiști pentru ca automobilele înmatriculate în regiunea separatistă Transnistria să poată circula în continuare în traficul internațional”.

Cea de-a doua “acțiune notorie” se referă la inaugurarea toaletei din satul Hiliuţi, raionul Rîșcani, la care a participat un deputat PSRM și membrul echipei PAS – primarul acestei localități.

Pe final, PPDA i-a reproșat Maiei Sandu că l-a propus pe Dorin Cimil la funcția de președinte al CEC.

„Filtrele de succes ale Maiei Sandu, care au respins-o de mai multe ori pe Domnica Manole, l-au pus în fruntea CEC pe Dorin Cimil. Pentru cei care se vor grăbi să mintă, spunând că nu e adevărat, urmăriți multele emisiuni televizate la care, chiar Maia Sandu a recunoscut că ea la pus în fruntea CEC, pentru că e un mare specialist şi un om cinstit”, spun platformiștii.