Ion Ceban vrea să consulte chișinăuienii pe mai multe segmente. Răspunde la sondaj, dacă îți pasă!

chisinau.md

Primarul general Ion Ceban vrea să consulte populația capitalei pe mai multe segmente, în acest fel să creeze o viziune de viitor, în cadrul elaborării Strategiei de dezvoltare a municipiului Chișinău.

Astfel, locuitorii capitalei, cei din suburbii, precum și oamenii din alte orașe, sunt invitați să completeze un chestionar, unde vor răspunde la 7 categorii de întrebări.

Subiectele din sondaj se referă la:️ gradul de satisfacție față de infrastructura socială; ️ categoriile de servicii din localitate care nu convin oamenilor; ️ tipurile de obiective și servicii de perspectivă pe care cetățenii le consideră actuale; ️ caracterizarea socială; ️ opinia cu privire la calitatea sectorului/localității de reședință; ️ calitatea infrastructurii de transport; ️ caracterizarea orașului etc”, a declarat Ion Ceban.

Cetățenii sunt îndemnați să completeze formularul până în data de 1 decembrie 2020.

Pentru a participa la sondaj, trebuie să accesați linkul: http://masterplanchisinau.com/.

Informația privind opiniile cetățenilor pentru formularea viziunii despre viitorul municipiului Chișinău va fi colectată de către Direcția Generală Arhitectură, Urbanism și Relații Funciare. Cercetarea este complet anonimă, punctează edilul.