Ceban, supărat: Pute în sistemul judecătoresc. Iar orașul se sufocă în urma unor decizii iresponsabile!

Locuitorii capitalei în continuare vor suporta putoarea din oraș. Cel puțin asta putem conchide din decizia unei instanțe din capitală. Ion Ceban spune că lista acelor agenți economici care încalcă normele, va fi făcută publică.

Potrivit primarului general, Judecătoria Centru a interzis SA „Apă-Canal” de a debranșa agenții economici, producători, ce revarsă apele uzate de la întreprinderile de producere în canalizarea publică.

Pute în sistemul judecătoresc. Iar orașul se sufocă în urma unor decizii iresponsabile! După ce am decis ca agenții economici să fie pedepsiți anume în așa fel, pentru faptul încălcărilor, ce rezultă „putoarea” în capitală și le-am dat termeni concreți pentru a-și construi stații de preepurare, fapt ce ar soluționa problema, judecătorii le vin în ajutorul”, a punctat Ion Ceban.

Edilul spune că din păcate în ultima perioadă, tot mai des municipalitatea se confruntă cu decizii abuzive din partea unor instanțe de judecată și anume: acapararea terenurilor, permiterea construcțiilor ilegale, întoarcerea în funcții a unor persoane dubioase.

120089683_688542381749640_2188756703946867508_o