Ion Ceban a felicitat lucrătorii din sfera protecției sociale: În timpul pandemiei s-a fost demonstrat odată în plus că munca dvs este foarte necesară

Primarul general Ion Ceban a adus felicitări lucrătorilor din sfera protecției sociale a populației cu prilejul sărbătorii profesionale! Ceban spune că aceasta este una una dintre cele mai nobile meserii care presupune mari responsabilități.

„În contextul situației actuale de Covid-19, a fost demonstrat odată în plus că munca Dumneavoastră este atât de necesară. Cu răbdare, devotament şi profesionalism aţi intervenit în fiecare caz în parte. Îmi exprim înalta recunoștință şi apreciere pentru implicare şi munca depusă cu dedicaţie şi discernământ”, a punctat edilul. 

Primarul a subliniat că în continuare, persoanele din această sferă, sunt alături de persoanele, care au cel mai mult nevoie de susținere şi care se confruntă cu anumite greutăți.

„Sunteți cei care le oferiţi zilnic sprijin și consiliere, consultanță sau intervenție urgentă. Vă admirăm, vă mulțumim și vă urăm mult succes”, a precizat edilul.