Ceban invită criticii în teren să le explice teoria asfaltului în combinare cu gurile de captare a apei | FOTO

Primarul Capitalei Ion Ceban a venit cu o reacție, după ce pe rețelele de socializare a apărut o poză cu gurile de captare acoperite cu asfalt de pe strada Albișoara.

Odată în plus vreau să vă arăt că unii sunt buni pentru critică și, de fapt, habar nu au despre anumite procese de realizare a unor proiecte, obiective. Din păcate nu cunosc nici dintre cei care au avut treabă mai mult s-au mai puțin cu gestionarea orașului. Iată încă o dezinformare, conștientă sau mai puțin conștientă. Virează pe rețelele de socializare o poză cu gurile de captare acoperite. Vreau să vă dezamăgesc stimați internauți, acest lucru face parte din proces”, a scris Ceban, pe Facebook.

Potrivit primarului, în procesul tehnologic de așternere a asfaltului se recomandă astuparea gurilor de captare prin diferite metode, pentru evitarea pătrunderii asfaltului în canalizarea pluvială.

Vă dau o întâlnire pe șantier tuturor celor curioși, după care putem merge și pe la obiectivele nerealizate de foștii așa numiți conducători ai capitalei. Să aveți spor!”, a punctat edilul.