De 5 zile continuă lucrările de evacuare a ,,restaurantului” din Parcul „La Izvor”

De 5 zile continuă lucrările de evacuare a ,,restaurantului” din Parcul „La Izvor”, ce ocupa neautorizat terenul municipal din zona de agrement. 

Primarul general Ion Ceban, într-o postare pe pagina sa de Facebook, scrie că Pretura Buiucani a evacuat componentele terasei de vară şi a două unități de prestări servicii închiriere, ce activau în contradicție cu normele de amplasare a unităților de comerț ambulant stradal. Mai mult, schemele de amplasare fiind expirate încă din octombrie 2019. 

„La finele săptămânii vor fi finalizate lucrările și va fi înlăturată toată mizeria, ce a fost adunată peste ani, podeaua din lemn putredă și toaletele improvizate. 

Precizez: agentului economic i-au fost expediate prescripții din partea preturii de sector, în vederea evacuării benevole a unităților amplasate neautorizat, însă acesta nu s-a conformat solicitării autorităților locale”, spune edilul. 

Drept urmare, Pretura a dispus evacuarea forțată a obiectivelor. 

După aceste acțiuni, pretura va depune în instanța de judecată pachetul de acte privind cheltuielile efectuate, pentru ca banii să fie restituiți de agentul economic.