Accident grav la Ștefan Vodă | 13 răniți, 3 – în stare gravă. Șoferul vinovat, aflat în stare de ebrietate, a fost reținut | FOTO

Trei automobile au fost implicate într-un grav accident de circulație, produs astăzi dimineață, ora 07.20, pe traseul Chișinău-Ștefan Vodă, între s. Răscăieți și s. Slobozia.

Un microbuz de pe ruta Chișinău-Olănești, de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 ani din Olănești, având 12 pasageri, a fost tamponat din spate de un automobil de marca Audi, înmatriculat în Elveția, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 ani, locuitor al satului Antonești, având 3 pasageri.

În consecință microbuzul s-a inversat, iar un alt automobil, de marca Kia, care venea din sensul opus și care era condus de un bărbat de 58 ani din Ștefan Vodă, având un pasager, a fost proiectat în afara carosabilului.

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, în urma impactului 13 persoane, dintre care 3 în stare gravă, au fost transportate la Spitalul Raional Ștefan Vodă.

Fiind testat alcoolscopic șoferul din Audi era în stare de ebrietate. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

Actualmente poliția investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.