Scuarul de la intrarea în parcul Valea Morilor va fi modernizat | FOTO

Noi modificări de infrastructură în capitală. Primarul general Ion Ceban a prezentat schița de proiect pentru scuarul din strada A.Mateevici, 111, din preajma Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

Primarul afirmă că această zonă va fi reabilitată în scurt timp.

Zona care asigură legătura pietonală între cele 2 scări de acces în parc, va fi amenajată cu pavaj, iar rondul cu flori va arăta ca în poze. Mai mult, va fi instalat mobilierul urban, dar și un teren de joacă pentru cei mici”, afirmă primarul.

Lucrările au început astăzi și sunt efectuate de pretura sectorului Buiucani, cu ajutorul unui agent economic.

Tot în această perioadă, au loc lucrările de amenajare la intrare în parcul Valea Morilor din strada Gr. Alexandrescu, din zona MoldExpo. Zona, pe o suprafaţă de 200 m2, va fi transformată în una pietonală, astfel, accesul mașinilor va fi interzis, a punctat Ceban.

În nemijlocita apropiere a viitorului scuar vor fi amenajate două parcări.