Ceban: Două subterane din Capitală, în proces de renovare, alte trei vor fi reparate în curând | FOTO

Într-o postare pe Facebook, primarul Capitalei Ion Ceban notează cp, al moment, sunt în toi lucrările de reparație a două pasaje subterane din municipiul Chișinău. Este vorba despre subterana de pe Viaduct, str. Arborilor 21, în preajma Spitalului municipal nr.1,,Gheorghe Paladi”, sectorul Centru, și pasajul subteran de pe Alecu Russo 2/1, lângă magazinul Soiuz, sectorul Râșcani. 

Primarul afirmă că în ambele cazuri sunt reparate scările, sunt tencuiți pereții și este reabilitată podeaua. Totodată, pasajele subterane vor fi iluminate.

În curând urmează să fie efectuate lucrări de reabilitare și amenajare și în alte 3 subterane. Pasajul subteran din str. Alecu Russo 59/4, din sectorul Ciocana, în care în prezent a fost făcut curat și a fost tot evacuat. Subterana de la Flacăra, sectorul Buiucani. Trecerea subterană din str. Teilor, sectorul Botanica, care la fel a fost pregătit”, mai punctează primarul. 

Actualmente sunt identificate surse financiare pentru inițierea lucrărilor. De efectuarea lucrărilor sunt responsabili pretorii de sector, mai spune Ceban.