Ion Ceban, nemulțumit de pretorul sectorului Centru: Nu așteptați să vă împing!

Primarul Capitalei, Ion Ceban, se arată indignat de activitatea pretorul sectorului Centru, în special în ceea ce ține de repararea pasajelor subterane. Acesta a spus că a vizitat acum câteva zile subterana pe bulevardul Negruzzi și a văzut cum fațada se jupoaie din cauza umezelii, iar pe unii pereți au apărut diferite inscripții.

Domnule Pretor, când ultima dată ați fost la acest pasaj? Ați văzut în ce stare se află? Vă place? Nu aveți bani pentru 2 găleți de vopsea? Vă dau 15 zile pentru a face acest lucru, nu așteptați să vă împing”, a subliniat Ion Ceban.

De asemenea, primarul a abordat și starea pasajului subteran din apropierea Hotelului Național, care se află într-o stare groaznică. Primarul general nu a acceptat scuzele pretorului că se află la balanța Direcției transport public și comunicații.

Trebuie să fii un șef bun în sectorul tău, să nu îi învinovățești pe ceilalți. Dacă aveți nevoie de ajutorul celor de la Direcția transport, mergeți la ei, luați-vă de mână și lucrați împreună. În opinia mea, nu depuneți eforturi suficiente, aveți puține proiecte în desfășurare. Nu căuta vinovatul, lucrați”, a conchis Ion Ceban.

De precizat că în sectorul Botanica ar putea fi reparate mai multe subterane concomitent.