Transportul public în Chișinău nu va circula, sâmbăta și duminica, toată luna iunie

Transportul public în zilele de odihnă va fi sistat toată luna iunie. Despre aceasta spune primarul general Ion Ceban în cadrul unui video plasat pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestuia, decizia a fost luată de către Comisia Situații Excepțională în Sănătate Publică.

Edilul capitalei spune că sunt foarte multe solicitări ca transportul public să fie funcțional sâmbătă și duminică. În acest sens, Ion Ceban afirmă că va face aceste solicitări la Comisia Națională.

„Poate unele lucruri vor fi modificate: fie să funcționeze cu program restrâns sau program restricționat”, punctează Ceban.

În aceiași ordine de idei urmează să vedem și să venim cu recomandări către Comisia Națională în ceea ce ține de organizarea transportului pentru zilele Paștelui Blajinului și sub care formulă urmează să ajungă oamenii la cimitirele din capitală”, a conchis Ion Ceban.

Amintim că Paștele Blajinilor a fost amânat pentru zilele 6-9 iunie. În acest context au fost emise mai multe reguli și măsuri sanitar-epidemiologice pentru cetățenii care vor merge la cimitire.