Ceban, revoltat pe locuitorii Capitalei care blochează străzile: Să fie scoase barele de acces, chiar dacă trăiesc judecători sau politicieni

Străzile din capitală nu trebuie să fie blocate, iar cei fac asta trebuie să fie sancționați, susține primarul general Ion Ceban.

„Unii au încercat să mă convingă că sunt din acei care au cheltuit bani pentru a repara anterior drumul de acolo. L-ați reparat și l-ați privatizat, drum public, drumul care este pentru toți omenii.

Deci încă sâmbătă, după ce a fost deschisă și reparată strada Rădăuțanu, am văzut că iar a fost blocat. Respectiv, am cerut ca fiecare adresă, unde sunt blocate drumurile de acces pentru dragul unor locatari să fie examinate și scoase acele bare de acces oriunde, în fiecare zonă, în fiecare, nu contează că trăiesc în preajmă, judecători, politicieni, toți, repet, toți sunt locuitorii municipiului Chișinău”, a spus Ceban în cadrul ședinței primăriei Chișinău.

Edilul capitalei a vorbit și despre aplicarea marcajelor rutiere în capitală. Edilul capitalei a cerut ca acesta să nu dispară peste 2 luni.

„Am văzut și unele porțiuni la vopseaua galbenă, ori nu s-a aplicat cum trebuie, ori este murdară”.

Responsabilii au precizat că după ce ploile vor lua sfârșit, aplicarea marcajelor va continua, iar lucrările sunt programate pentru două luni.