Sandu și Usatîi – două inimi gemene! În plină pandemie încurajează revenirea stranierilor

Maia Sandu nu poate rata posibilitatea de a obține puncte electorale din pandemia de coronavirus, indiferent de consecințe. Cel puțin asta iese din acțiunile pe care le întreprinde.

Izolată la doiciliu, fizic dar și politic, din cauza COVID19, aceasta trimite scrisori jurnaliștilor din Germania prin care îi roagă să se implice în aducerea moldovenilor acasă.

În situația în care sistemul medical din Moldova poate ajunge la limită și la colaps din cauza numărului mare de persoane bolnave de Covid aceasta a decis că e important ca exact acum să încurajeze într-un fel sau altul aducerea în țară a moldovenilor dintr-un stat care în prezent se află pe loculu 5 în lume după numărul de persoane detectate pozitiv

Mesaj postat pe grupul Moldovenilor din Germania

Dacă totuși Maia Sandu vrea binele moldovenilor, interesantă este logica după care se conduce liderul PAS. Aceasta, din câte se pare, consideră că în Moldova ei vor fi tratați mai bine decât în Germania, țară care la etapa actuală este în stare să acorde ajutor Franței și Italiei, preluîndu-le bolnavii pentru tratament.

Pe de altă parte la Bălți, stă un alt activist gata să ajute Moldova cu avioane întregi de purtători de virus, care încearcă să organizeze rute charter pentru moldovenii din afară, pe care, odată reveniți în țară îi va izola probabil personal la Bălți. Cu izolarea e o glumă desigur… deși e una tristă.

TODAY.MD