Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, găsit fără suflare într-un apartament din Chișinău

Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, a fost găsit mort într-un apartament din centrul Chișinăului de către o rudă, informează Deschide.MD.

Potrivit reprezentanților Poliției Capitalei, descoperirea macabră a avut loc noaptea trecută în jurul orei 03:21. Contactată telefonic, Natalia Satati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că poliția a fost alertată despre faptul că într-un apartament a fost depistat cadavrul unui tânăr în vârstă de 22 de ani, strangulat cu o curea.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Centru, dar și un medic-legist, care au stabilit că pe suprafața cadavrului nu au fost depistate ume de moarte violentă, doar cele caracteristice strangulării. Totodată, s-a stabilit că tânărul locuia de unul singur și a fost depistat de către o rudă de a sa care a venit să-l viziteze, după ce acesta nu răspundea de ceva timp la telefon”, a spus Stati.

Reprezentantul Poliției Capitalei a ținut să menționeze că pe cazul dat a fost pornită o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și a motivului care l-a făcut pe tânăr să recurgă la acest gest disperat.

„Dânsul nu a lăsat niciun bilețel de adio”, a precizat Stati.

De altă parte, surse apropiate anchetei, au comunicat pentru Deschide că acesta ar fi zăcut în casă mai bine de 24 de ore.

Producătorul trupei „7 Klase” a venit cu un mesaj de condoleanțe și o confirmare referitor la decesul solistului Cătălin Caragea.

Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!”, scrie Bădicu pe pagina sa de Facebook.