Diaspora o critică pe Sandu pentru că îndeamnă moldovenii din Italia să vină acasă

Valentina Cușnir, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova și reprezentanta diasporei moldovenești, a calificat mesajul PAS că moldovenii au tot dreptul acum să revină acasă, drept un PR ieftin. Despre aceasta Cușnir a scris pe Facebook.

PR ieftin, Maia! Toată Italia este în carantină! Unde ți-e cea care ne-ai băgat-o pe gât în Diasporă ca să-ți ocupe locul în Parlament?”, a scris Cușnir.
Și alți moldoveni au comentat declarația de astăzi a Maiei Sandu. Cei mai mulți sunt de părerea că lidera PAS vrea ca diaspora să revină acasă și să participe la alegerile prezidențiale. “Lui Sandu îi până … de bătrâni, copii care au mai rămas în Moldova, se apropie alegerile, veniți și votați”,
a scris un internaut.

Nu o faceți pe deșteapta, că nu aveți dreptate. Cel mai corect, să stăm toți unde stăm, pentru a minimiza răspândirea virusului…”, a scris o altă moldoveancă.

Amintim că azi, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat lidera PAS, Maia Sandu și deputatul Galina Sajin, moldovenii au fost îndemnați să revină acasă, dacă asta își doresc.

În cadrul conferinței, Sandu și deputatul PAS, Galina Sajin, i-au îndemnat pe moldovenii din diasporă să se spele pe mâini și să revină acasă.

„E un drept al lor să revină la casa lor. Din teama ca să nu fie deportați, acești oameni nu se adresează la autoritățile din țările de reședință”, a spus Galina Sajin.