„Orașul meu” – o nouă campanie de promovare și informare în capitală | VIDEO

Primăria capitalei a lansat o nouă campanie de informare și promovare „Orașul meu”. În acest sens, a fost realizat un filmuleț informativ care va fi derulat în transportul public municipal, troleibuze și autobuze. Despre aceasta a anunțat primarul Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Filmulețul descrie frumusețea capitalei noastre, prin clădirile istorice și monumentele de arhitectură, străzile largi, rețeaua de transport public, dar și sfaturi pentru cetățeni. La fel, sunt prezentate date istorice și statistice despre oraș: numărul de grădinițe și școli, rețeaua de biblioteci municipale, muzee, teatre, monumente, parcuri și scuaruri, orașe înfrățite cu capitala noastră.
Ceban mai spune că spotul video conține mesaje de responsabilizare civică: comportamentul oamenilor în spațiul public, în transport și pe străzi; promovarea sportului și a modului sănătos de viață, protecția mediului.

„Menirea proiectului este, promovarea imaginii orașului Chișinău și dezvoltarea turismului. În acest sens, primăria Chișinău a inițiat un șir de acțiuni și proiecte de amploare”, a conchis primarul general.