EUROVISION 2020 | Natalia Gordienko va reprezenta țara noastră la Rotterdam

Natalia Gordienko cu piesa „Prison” a câștigat Finala Naţională şi va reprezenta Republica Moldova la Concursul „Eurovision Song Contest – 2020”. Interpreta a acumulat punctajul maxim. În etapa finală a Concursului naţional au participat 19 interpreţi.

Piesa a fost compusă de renumitul interpret rus Filip Kirkorov în colaborare cu o echipă din Grecia, iar back-vocaliştii sunt din Suedia.

Natalia Gordienko cu piesa „Prison” va participa în cea de-a doua semifinală a Concursului European de Cântec „Eurovision Song Contest – 2020”, care se va desfăşura pe 14 mai la Rotterdam (Ţările de Jos).

Reprezentanta Republicii Moldova va concura cu interpreţii din Austria, Danemarca, Bulgaria, Polonia, Elveţia, Finlanda, Armenia, San Marino, Letonia, Serbia, Islanda, Georgia, Portugalia, Cehia, Grecia, Albania şi Estonia.

În 2006 Natalia Gordienko cu Arsenium şi Conect R cu piesa „Loca” au reprezentat Republica Moldova la Concursul „Eurovision”, desfăşurat la Athena (Grecia), plasându-se pe locul 20 cu 22 de puncte.

sursa: trm.md