Ion Ceban, în vizită la Piața Centrală: I-a cerut directorului interimar să rezolve problemele de ordin juridic și să facă un Audit intern

Piața Centrală trebuie să facă un audit intern cât mai urgent, spune primarul general al capitalei Ion Ceban, în urma unei vizite.

Ceban spune că a avut o discuție cu directorul interimar al Pieței Centrale, căruia i-a sugerat să rezolve toate problemele și istoriile juridice și să analizeze părțile slabe și cele puternice ale Interprinderii.

Edilul capitalei am mai adăugat că doar după aceste realizări se poate de discutat despre dezvoltarea Pieței Centrale, R estaurarea și amenajarea halelor și pavilioanelor.

Primarul a cerut înlăturarea și contracararea oricărei încercări de corupție, iar în cazul depistării unor asemenea cazuri, să fie anunțate organele de drept.

Conducerea pieței împreună cu un reprezentant de la Chișinău Proiect vor face vizite de studiu în România, după care în Minsk, Kursk, Voroneț și Moscova, unde se vor informa despre modul de amenajare și gestiune a unei asemenea întreprinderi.

Specialiștii din aceste orașe le vor da mai multe sfaturi și idei despre cum trebuie să arate o piață.