Doi polițiști au murit aseară în accidente rutiere, unul a fost găsit carbonizat în mașină| FOTO

Doi polițiști au decedat în rezultatul a două accidente rutiere, produse în seara zilei de ieri.

Primul accident a avut loc în jurul orei 20.17, pe traseul M3 km 14, la intrare în comuna Băcioi, municipiul Chișinău. Polițistul de 38 de ani se afla la volanul unui automobil de marca „Toyota Auris”, când a pierdut controlul și s-a tamponat într-un indicator, ulterior fiind proiectat într-un automobil de model Opel.

În urma impactului, polițistul a decedat pe loc.

politia.md

Cea de-a doua tragedie a avut loc în jurul orei 04.28, pe traseul Chișinău-Ungheni, km 29+25 m, în apropierea satului Pănășești, raionul Strășeni.
Un polițist, în vârstă de 35 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de marca „Mitsubishi Outlander”, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu în canalul de scurgere, s-a tamponat într-un obstacol și ulterior s-a inversat pe traseu.

În rezultat, automobilul a luat foc, șoferul rămânând blocat între fiare, iar pasagera, în vârstă de 18 ani, a fost aruncată prin parbriz.

Șoferul a decedat pe loc (corpul neînsuflețit fiind depistat carbonizat în automobil), iar pasagera a fost transportată la spitalul din Strășeni, cu diverse traumatisme.

În ambele cazuri au fost inițiate procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

politia.md