Ceban, după 100 de zile de mandat: Primăria Capitalei trebuie să devină o fabrică mare de producere a serviciilor calitative

Primarul general al municipiului Chişinău, Ion Ceban, şi-a prezentat astăzi raportul de activitate pentru 100 de zile de la preluarea mandatului.

Edilul capitalei a ieşit în faţa presei împreună cu viceprimarii, pretorii şi şefii de direcţii, menţionând că în Primăria Chișinău nu este loc pentru politică, ci doar pentru implementarea de politici inovative, moderne și doar în folosul locuitorilor capitalei.

Şeful capitalei a menţionat că prea mult a durat haosul în Chișinău.

„Am găsit o localitate mare cu conducători corupți, care își făceau propriile interese, o instituție care nu era transparentă și deschisă pentru oamenii săi. Cu turnichet la intrare și cu acțiuni birocratice. Dar, am găsit și o echipă de oameni de treabă, muncitori, care doresc să schimbe lucrurile spre bine”, a spus Ion Ceban.

Primarul general a dat asigurări că întreaga echipă a Primăriei va munci în continuare pentru a schimba lucrurile spre bine și a moderniza capitala.

„Declar că și în continuare vom acționa conform legii și doar în interesul cetățenilor. Primăria capitalei trebuie să devină o fabrică mare de producere a serviciilor calitative pentru municipiul Chișinău și locuitorii lui. Iată de ce acele proiecte pe care le-am realizat în acele 100 de zile de la venirea mea în funcția de primar general, se datorează muncii în echipă și așa vom face în continuare”, a conchis Ion Ceban.