Grav accident la Botanica | O ambulanță a fost lovită de un autobuz de rută: medicul și șoferul, traumatizați

Medicul și șoferul din cadrul PAMU Răzeni au fost transportați de urgență la spital în urma unui grav accident rutier produs în sectorul Botanica al Capitalei.

Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12:00, la intersecția străzii Valea Crucii cu bulevardul Dacia. Un autobuz de linie a tamponat o ambulanță, care se deplasa la o solicitare pentru acordarea asistenței medicale.

În urma impactului, medicul și șoferul ambulanței s-au ales cu diverse traumatisme. Ulterior, aceștia au fost transportați la IMSP Institutul de Medicină Urgentă pentru investigații și tratament corespunzător.

Potrivit CNAMUP, în jurul orei 11:00, echipa PAMU Răzeni a transportat un copil din Ialoveni la IMSP Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. După predarea pacientului în Unitatea de Primire Urgentă, echipa AMU a primit o solicitare de acordare a asistenței medicale urgente la etapa de prespital unei persoane din satul Puhoi, raionul Ialoveni. Ambulanța era cu girofarele și cu semnalele sonore aprinse în momentul producerii accidentului rutier.