Vaca sacră a politicii de pe Bâc trebuie păzită!

Ipocrizia liderilor populari nu are margini. Și asta pentru ca așa le permite poporul, care nu-i taxează pentru faptul ca este ținut de prost. In disperare, pentru că viața le este din ce in ce mai grea, oamenii sunt gata să creadă oricărei minciuni și sa accepte de fiecare dată sa agațe in Casa Mare noi icoane cu chipuri de sfinți noi-nouți.

Așa a fost cu Roșca. Așa a fost cu Filat. Așa a fost cu Năstase. Așa se întâmpla acum cu Maia.

Numai ca aceasta religie politica de la Chisinau nu seamănă cu nici o alta religie din lume. La noi, odată autoproclamat un zeu, este aruncat la gunoi îndată cum apare alt zeu și îl declară hoț sau trădător pe primul.

Unicul plus al acestui ciclu scurt de viața de sfânt al politicienilor este fanatismul credincioșilor. Aceștia transforma parvenitul in vacă sfântă, actiunile căreia nu doar sa le critici nu poți, nici măcar să le comentezi nu ai voie. La ele trebuie să te închini. Altfel ești devorat. De proști. De mulți proști.

Acum vaca sfântă este Maia. Cea care a votat in guvernul PLDM pentru recapitalizarea BEM, cea care a fost de acord sa se concesioneze aeroportul, cea care a încercat manevre cu Rothschield, cea care a negociat cu Kozac, cea care a jurat ca nu face coalitie cu PSRM dar a făcut-o, cea care A zburat cu charterul la Doha și îl întreabă acum pe Filat, unde-s banii? La Doha, vacă sacră ce ești, inclusiv la Doha sunt banii!

Și ca să nu apară oameni prin preajma care sa-i spună mai pe șleau tot ce știe și singura, ea trebuie păzită. Pazită bine. Chiar dacă nu are nici o funcție in stat. te pui cu plebea asta proasta? “А ВДРУГ“ a mai apărut între timp un nou zeu și își trimite oamenii sa-i pună o singura intrebare: De ce ești ipocrită, Maia? … iar ea nu are răspuns…

despre bodyguardul Vacii Sacre , despre care Maia spunea intr-o ipocrizie curată ca face voluntariat puteți citi aici sau și mai interesant aici: http://www.allmoldova.com/ro/news/luchianiuc-din-ce-bani-sunt-platite-garzile-de-corp-ale-maiei-sandu

GABRIEL CĂLIN