Lucrările de amenajare a scuarului Mezon au fost finalizate | FOTO

Lucrurile în capitală se schimbă spre bine, cel puțin asta putem deduce după ce lucrările de amenajare a scuarului Mezon din bd. Moscova, sectorul Râșcani, au fost finalizate.

Potrivit primarului general Ion Ceban, lucrările au început în luna august, 2019, iar între timp au fost reabilitate aleile pietonale, a fost instalat iluminatul public decorativ, mobilierul urban și coșurile de gunoi.

Toate acestea au costat 3,3 milioane de lei, surse alocate din bugetul municipal.

Vom continua să amenajăm zonele verzi ale orașului și să le readucem la viață pe cele uitate de ani buni de autorităţi”, a spus edilul capitalei intr-o postare le pagina sa de Facebook.

În anul curent, în scopul realizării proiectelor de amenajare a spațiilor publice, pentru fiecare sector au fost prevăzuți din bugetul municipal câte 5 milioane de lei.

Proiectele care urmează să fie realizate în acest an sunt: Parcul Alunelul, sectorul Buiucani, finalizarea celei de a doua etape a proiectului. Reabilitarea Scuarului din str. Bucuriei, sectorul Buiucani. Modernizarea Parcului din str. Miron Costin, sectorul Râșcani. Modernizarea Aleii pietonale din bd. Mircea cel Bătrân, sectorul Ciocana.

Proiectele ambițioase pe care ni le propunem să le realizăm cu ajutorul partenerilor sunt: Amenajarea unui parc în zona adiacentă a Circului. Reabilitarea Grădinii Publice ,,Ștefan cel Mare și Sfânt” și reabilitarea Parcului Catedralei Mitropolitane ,,Nașterea Domnului””, a conchis Ion Ceban.