Mihai Popșoi află din Ziarul de Gardă despre scrisoarea internă a Maiei Sandu către membrii PAS

privesc.eu

În principiu, situația în care un membru de partid, vicepreședinte chiar, află despre o scrisoare internă din ziar și ulterior știind că e internă o publică pe pagina lui de facebook – nu ar trebui să mire pe nimeni, atâta timp cât situația are loc în PAS.

Când vorbim de PAS, aceasta situație nu ar trebui să mire chiar și din simplul motiv că dacă tot se jeluie că nu au bani ca să tipărească un ziar de partid, își publică deciziile direct într-un ziar privat, de partid, dar independent. Sursa finanțării e probabil aceeași – de ce nu?

Dincolo de glumă, această situație denotă grave probleme organizaționale în PAS și explică oarecum de ce a plecat Grigore Cobzac – nu prea are de ce sta alături de niște personaje care nu-și pot organiza comunicarea pe intern.

Ar mai exista și posibilitatea expusă totuși în alineatele de mai sus, doar că râd și copiii de la grădiniță de această modalitate subtilă de scurgere a informației, care, potrivit sigurului comentariu de sub postarea lui Popșoi putea fi emisă simplu sub forma unui comunicat de presă.

GABRIEL CĂLIN