Ion Ceban, la International Business Forum: Lucrăm la actualizarea unei liste de parteneriate publice-private

chisinau.md

Problemele mediului de afaceri au fost abordate, astăzi, de primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul Forumului Internațional pentru Business (International Business Forum). În același timp, edilul capitalei a venit cu mai multe garanții pentru oamenii de afaceri din capitală și pentru cei care vor să aducă investiții.  

„Este un eveniment mult așteptat și mult necesar, atât, pentru țară și pentru municipalitate.  Cred că în viitorul apropiat va trebui să avem mai multe discuții cu toate instituțiile din domeniu, pentru că și noi avem mai multe idei, care cred că ar prinde astăzi în Chișinău.   

Lucrăm acum la actualizarea unei liste de parteneriate publice-private ne dorim proiecte investiționale pentru Chișinău, începând cu cele din domeniul infrastructurii și terminând cu cele din domeniul turismului. În viitorul foarte apropiat o să determinăm o strategie legată de această cooperare.  

Credibilitatea față de Autoritățile Locale era slabă, iată de ce, am comunicat că suntem deschiși și vrem să creăm condiții bune pentru cei care vor să investească banii aici. Cei care vin să facă bani în Chișinău, noi suntem gata să îi ajutăm, fiecare investitor”, a declarat Ion Ceban.  

Primarul a venit cu un angajament personal, că va crea condiții pentru toți investitorii veniți la Chișinău.