Primăria Chișinău și conducerea din Sankt Petersburg urmează să semneze un Acord de dezvoltare pe mai multe domenii de activitate

Primăria Chișinău și conducerea orașului Sankt Petersburg urmează să semneze un Acord de dezvoltare pe mai multe domenii de activitate. Despre aceasta a anunțat primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Potrivit edilului, la această idee s-a ajuns în urma unei întrevederi cu guvernatorul, Sankt Petersburg, Alexandr Beglov. 

Am propus semnarea unui Acord de dezvoltare pe mai multe domenii de activitate. Astfel, în luna februarie o delegație formata din specialiști din diferite domenii vor veni la Chișinău pentru a acorda suportul și expertiza necesară la elaborarea planului general urbanistic și alte documente cu caracter strategic pentru Chișinău. Sunt bucuros că avem o deschidere de colaborare din partea conducerii Sanct-Peterbugului și împreună vom realiza mai multe proiecte pentru dezvoltarea Chișinăului”, se arată într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Amintim că primarul general, Ion Ceban, a convenit, astăzi, cu un grup de specialiști din Sankt Petersburg să ajute la proiectarea zonelor verzi din Chișinău. Declarațiile vin în urma unei discuții dintre edilul capitalei și mai multe persoane din cadrul Comitetul de Construcții și Arhitectură din Sankt Petersburg.