Trei femei, lovite MORTAL în ziua de Crăciun, iar un minor de 12 ani este în stare GRAVĂ

Trei femei au decedat și un minor se află în stare gravă, după ce au fost loviți pe traseu, de Crăciun pe stil nou.

Potrivit Poliției, primul accident a avut loc ieri dimineața, pe traseul R-6, în satul Ciocâlteni, raionul Orhei. O femeie de 64 de ani, a decedat după ce a fost lovită în plin de o mașină chiar pe trecerea de pietoni.

Un alt caz a avut loc pe traseul Bălți-Florești, în apropierea orașului Biruința. Un automobil de model „BMW 520” a tamponat o femeie de 41 de ani, care, în urma traumelor primite, a decedat pe loc.

La fel, în data de 25 decembrie, o femeie de 47 de ani a decedat după ce a fost lovită de un automobil ”Audi 80”, condus de un șofer în stare de ebrietate. Accidentul a avut loc în satul Iezărenii Vechi, raionul Sîngerei.

La moment, în stare gravă se află un minor de 12 ani, din raionul Edineț. Băiatul a fost tamponat, în seara zilei de ieri, de o mașină de model Volkwagen Caddy în timp ce mergea pe marginea carosabilă împreună cu alți doi minori. Băiatul a venit la rude în satul Caracușenii Vechi, raionul Briceni. În momentul imactului, șoferul automobilului se deplasa cu viteză excesivă și era în stare de ebrietate. Minorul este internat la spitalul din Briceni.

În ultimele 24 de ore s-au produs 15 accidente rutiere, soldate cu trei persoane decedate și 17 traumatizate.