Ion Chicu: Crăciunul este o sărbătoare caldă. E sărbătoarea care ne unește

Este mesajul transmis de premierul Ion Chicu, cu ocazia Crăciunului pe stil nou. Șeful Guvernului a vizitat, ieri seara, Târgul de Crăciun din Capitală și a participat la lansarea Caravanei de Crăciun, tradițional organizată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Crăciunul este o sărbătoare caldă, cu toate că e perioadă rece a anului. E sărbătoarea care ne unește. Ne strângem acasă, chiar dacă suntem la depărtări mari. Avem nevoie de mai multă liniște și mai multă încredere în puterile noastre și în viitorul Moldovei”, a declarat Ion Chicu.

Prim-ministrul le-a urat salvatorilor ca autospecialele să fie folosite doar o dată pe an, și asta atunci când merg în cadrul Caravanei de Crăciun pentru a duce cadouri copiilor. 

Premierul a vizitat și Târgul de Crăciun din scuarul Catedralei, organizat în acest an de Guvern în comun cu Primăria municipiului Chișinău. La finalul vizitei, premierul a ascultat câteva piese interpretate de Vali Boghean. Artistul a invitat prim-ministrul pe scenă pentru un mesaj de felicitare cu ocazia Crăciunului.