FOTO | Accidentul de lângă Vatra a ajuns la TREI MORȚI. Șoferul a ieșit pe contrasens

Trei persoane au murit în seara zilei de duminică, în accidentul de circulație, produs pe traseul Strășeni-Chișinău, la ieșire din orașul Vatra spre satul Cojușna.

Potrivit unui comunicat al Poliției, automobilul de model „Volkswagen Passat”, condus de un bărbat de 46 ani, cu trei pasageri la bord, deplasându-se din direcția satului Cojușna în direcția orașului Vatra, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu un BMW, condus de un bărbat de 32 de ani, care se deplasa din sens opus. Ulterior, VW s-a tamponat frontal cu un „Mercedes Sprinter”, condus de un bărbat de 32 de ani, după care s-a ciocnit cu automobilul de model „Șkoda Superb”, la volanul căruia se afla un bărbat de 34 ani.

În rezultat, șoferul automobilului de model „Volkswagen Passat” și o pasageră, de 42 de ani, au decedat pe loc, iar o altă pasageră, de 32 ani, a decedat astăzi la spital.

În Volkswagen se afla și un minor de 8 ani, care a fost internat la spitalul pentru copii V. Ignatenco. La fel, a avut de suferit și pasagerul din  Mercedes Sprinter, de 47 ani, care a fost internat în secția reanimare a Institutul de Medicina Urgentă din mun. Chișinău.

În acest caz a fost inițiată o cauza penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.