GRAV ACCIDENT la Vatra: trei morți și răniți | FOTO | UPDATE

0
138

UPDATE // 23 decembrie // Potrivit Poliției, accidentul s-a produs după ce șoferul automobilului „Volkswagen Passat”, condus de un bărbat de 46 ani, cu trei pasageri la bord, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu automobilul BMW, condus de un bărbat de 32 de ani, care se deplasa din sens opus. Ulterior, VW s-a tamponat frontal cu un „Mercedes Sprinter”, condus de un bărbat de 32 de ani, după care s-a ciocnit cu automobilul de model „Șkoda Superb”, la volanul căruia se afla un bărbat de 34 ani.

În rezultat, șoferul automobilului de model „Volkswagen Passat” și o pasageră, de 42 de ani, au decedat pe loc, iar alt pasager, o femeie de 32 ani, în urma traumelor primite a decedat astăzi la spital.

De asemenea, un minor de opt ani, pasager al VW Passat, a fost internat la spitalul pentru copii V. Ignatenco, iar pasagerul automobilului de model „Mercedes Sprinter” de 47 ani, a fost internat în secția reanimare a Institutul de Medicina Urgentă din mun. Chișinău.

UPDATE // 22 decembrie // În accident au fost implicate patru mijloace de transport. În urma impactului, alte două persoane au fost transportate la spitalul de urgenţă. Totodată, a avut de suferit și un copil care se afla în Volkswagen Pasat.

20.20 // Un accident grav de circulație s-a produs în această seară la ieșirea din orașul Vatra, spre localitatea Cojușna. La fața locului pentru lucrări de deblocare și descarcerare au fost îndreptate 3 echipaje de salvatori și pompieri.

Potrivit datelor preliminare, în accident au fost implicate două autovehicule. Un autoturism de model Volkswagen Pasat s-a ciocnit cu un microbuz de model Mercedes Sprinter. Lovitura a fost atât de puternică, încât automobilul Volkswagen s-a rupt în două.

În urma accidentului, un bărbat și o femeie au decedat. Aceștia s-au stins din viață în drum spre spital, transmite Inspectratul General pentru Situații de Urgență.

Circumstanțele exacte urmează a fi stabilite de organele de drept.