„Vreau romantică și adrenalină”… Doi iubiți au furat o mașină de pe o stradă din Capitală și s-au tamponat într-un gard | VIDEO

Doi concubini au fost plasați în arest pentru 72 de ore pentru răpirea unui automobil. Incidentul a avut loc în noaptea de 28 noiembrie.

Potrivit Poliției Capitalei, automobilul de model „Chevrolet Aveo”, ce aparținea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, era parcat pe bd. Negruzzi.

Femeia a văzut mașina descuiată, având cheile în contact, a urcat la volan și a mers acasă, unde era concubinul acesteia. Ulterior, și-a convins iubitul să iasă la o plimbare „romantică” împreună. Însă, pe strada Odesa din Capitală, cei doi s-au tamponat cu automobilul într-un gard și au părăsit locul accidentului.

Polițiștii au ridicat imaginile video de pe camerele de supraveghere, astfel fiind stabilite persoanele care au comis răpirea unității de transport.

Suspecții au fost reținuți: un bărbat de 35 ani și o femeie de 29 ani.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Răpirea mijlocului de transport”. Conform legislației penale în vigoare, ei riscă închisoare pe un termen de la 3 până la 5 ani.