Anul viitor, toată țara se va transforma într-un șantier imens. Se vor repara circa 1400 km de drumuri

gov.md

În 2020, Republica Moldova se va transform într-un șantier imens, a anunțat astăzi premierul Ion Chicu. Mai exat, urmează a fi reparate circa 1400 de kilometri de drumuri pe cele mai importante tronsoane din țară. Valoarea totală a acestor proiecte se ridică la aproximativ 1,4 miliarde de euro.

Anul viitor vom transforma țara într-un șantier imens. Suntem un Guvern care construiește, iar scopul nostru este să făurim, nu să distrugem și să scindăm”, a declarat Ion Chicu, după ședința comună cu șeful statului, Igor Dodon, și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi. 

În cadrul întâlnirii de astăzi s-a discutat și despre elaborarea unei agende de vizite pe plan extern, organizarea vizitelor în teritoriu și aprobarea bugetelor pentru anul viitor, notează gov.md.

Nu ne putem permite să intrăm în sărbătorile de iarnă fără bugete aprobate. Se va lucra intens și în cadrul comisiilor parlamentare, astfel încât pe 20 decembrie să avem deja bugetele aprobate pentru anul 2020”, a menționat Chicu.

Amintim că întâlnirile dintre Președintele țării, conducerea Parlamentului și cea a Guvernului vor avea loc în fiecare luni.