Polițistul de la IP Ciocana, prins beat criță la volan, a fost concediat

Poliţistul, care acum patru zile, a urcat la volan în stare de ebrietate, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din Poliție, prin ordinul șefului interimar al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Balan.

„În urma anchetei de serviciu, inițiată de Inspectoratul General al Poliției, s-a constatat că, ofițerul superior de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Ciocana, la 2 noiembrie curent, a condus mijlocul de transport de model „Nissan Micra” în stare de ebrietate alcoolică, în uniformă de serviciu și a produs un accident rutier.

Astfel, angajatul a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică și ridicarea legitimației de serviciu”, menționează IGP într-un comunicat de presă.

Amintim că incidentul a avut loc în data de 2 noiembrie, în jurul orei 21:30, pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana al Capitalei. În timp ce conducea, acesta a tamponat un automobil parcat și a încercat să fugă de la fața locului. Testat cu aparatul etilotest, acesta avea o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.