Munteanu: Îi place sau nu, Năstase trebuie să meargă la primăria Chișinău și să-l aștepte acolo pe Ceban

privesc.eu

Îi place sau nu acest lucru, Andrei Năstase trebuie să meargă la primăria Chișinău și să-l aștepte acolo pe Ion Ceban până ce judecătoria Chișinău îi va valida mandatul de primar, așa spune legea”. De această părere este președintele Partidului „Uniunea Salvați Basarabia”, Valeriu Munteanu.

Andrei Năstase, nu poate fi, în același timp primar general în exercițiu și ministru al Afacerilor Interne, mai susține Munteanu.

Andrei Năstase este primar general în exercițiu al mun. Chișinău, ori în data de 8 octombrie, Curtea de Apel Chișinău i-a validat mandatul de primar al capitalei, iar ulterior, în data de 10 octombrie acesta s-a suspendat din această funcție pentru a continua campania electorală. Suspendarea este de drept, ori de luni, 4 noiembrie, acesta trebuie să fie la serviciu la primăria Chișinău”.

Amintim că turul doi al alegerilor locale din mun. Chișinău a fost câștigat de candidatul PSRM Ion Ceban, cu 52.39%. Contracandidatul din Partea Blocului ACUM, Andrei Năstase, a acumulat 47.61%.