Un polițist, filmat beat la volan. A tamponat un automobil la Ciocana. IGP a inițiat o anchetă de serviciu | VIDEO

Un polițist a fost surprins în timp ce conducea în stare de ebrietate. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 2 noiembrie, în jurul orei 21:30, pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana al Capitalei.

Imaginile au fost filmate de un alt șofer care conducea în spatele polițistului.

Imagini cu automobilele avariate:

Astăzi, Poliția RM a emis un comunicat în care confirmă că la volanul mașinii se afla un polițist. Este vorba despre un angajat al Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, în vârstă de 39 ani, care conducea un automobil Nissan Micra.

„În urma testării cu aparatul etilotest a poliţistului, a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițistul a fost dus la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru recoltarea de probe biologice.

În acest caz, Inspectoratul General al Poliției a inițiat o anchetă de serviciu în cadrul căreia se vor efectua verificări, urmând a se dispune măsurile legale.

De asemenea, a fost pornit un proces penal pentru conducerea unui automobil în stare de ebrietate, astfel, polițistul riscă să fie cercetat penal și să rămână fără permisul de conducere, dar și fără funcție”, se menționează în comunicat.

sursa: luchianiuc.com / poliția.md