Moțiune de cenzură Guvernului! Democrații îi cer Maiei Sandu să plece

PDM înaintează moțiune de cenzură prin care solicită retragerea votului de încredere Guvernului Sandu.

În aceste patru luni de activitate a Guvernului Maia Sandu, numai grijă de cetăţeni nu am văzut. În toată această perioadă, Guvernul a expediat Parlamentului 15 proiecte de legi. Este mai mult o bătaie de joc numărul acestora. Nici o propunere în această perioadă nu a fost făcută în domeniul social, pentru oameni, sau domeniul economic, pentru ţară sau domeniul de afaceri”, a declarat Andrian Candu.

De 4 luni, un grup de pirați a pus stăpânire pe corabie, s-a postat la cârma acesteia și a schimbat direcția corabiei. Pirații au împărțit toate merindele între ei și au uitat că au pasageri. Au uitat că au de condus o corabie, mai ales că nici nu știu cum să facă acest lucru. Acest fals ”echipaj” nu era și nici nu este pregătit să conducă această corabie”, a scris liderul PD Pavel Filip, pe Facebook, ironizând discursul metaforic al Maiei Sandu, după 100 de zile de activitate.

PDM înaintează astăzi moțiune de cenzură Guvernului. Exprimăm vot de neîncredere acestui executiv și îi cerem să plece”, a adăugat Filip.

Menționăm că, deputații PDM au părăsit sala de ședințe, unde în aceste momente se discută despre devalizarea sistemului bancar al RM.