Astăzi începe o nouă etapă a lucrărilor de reparație a drumurilor din Colonița

Astăzi începe o nouă etapă a lucrărilor de reparație capitală a drumurilor din Colonița. Va fi reconstruită strada Stejarilor și apoi altele, anunță candidatul la Primăria Chișinău, Ion Ceban.

Într-o postare pe Facebook, Ceban menționează că au fost reparate capital străzile Ștefan Neaga, Igor Vieru, Ștefan cel Mare. La fel, a fost construită strada Fîntînarilor, care practic nu exista. De asemenea, reparații capitale s-au făcut și pe străzile B. P. Hașdeu, Tohatin, Em. Bucov, Hotin, Florilor, Trandafirilor, Bucureşti, Lăutarilor şi strada Unirii.

„A fost reconstruită Grădinița din strada Bogdan Petriceicu Hasdeu(sa nu spun cine a încercat sa fure de la localitate grădinița). Iluminat și amenajat recent parcul. Întotdeauna am susținut suburbiile și nu a existat pînă acum nicio solicitare de la primarii suburbiilor pe care să nu o examinăm și susținem, indiferent de apartenenta politica. Pînă la sfîrșitul săptămînii va fi testată linia de troleibuz cu propulsie autonomă pe traseul Colonița, Tohatin, Budești.

Suburbiile sunt Chișinău și suntem alături de locuitorii municipiului!”, a scris Ceban pe Facebook.