UPDATE | Procurorii s-au „răzgândit” … doar cauză penală pe numele lui Constantin Țuțu

UPDATE // Procuratura Generală a modificat comunicatul emis anterior, în care se spunea despre aplicarea sechestrului pe bunurile fostului deputat PD, Constantin Țuțu. Ar fi vorba doar despre „urmărirea penală pe faptul îmbogățirii ilicite”.

„Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță faptul că – în baza investigațiilor comune ale procurorilor PCCOCS și ofițerilor Inspectoratului Național de Investigații din cadrul IGP al MAI – Procurorul General interimar, Dumitru Robu, la 01 octombrie 2019, a pornit urmărirea penală pe faptul îmbogățirii ilicite comise de către deputatul Constantin Țuțu, în perioada anilor 2014 – 2018.

Potrivit datelor din cadrul investigațiilor, acțiunile prejudiciabile s-au manifestat prin deținerea de bunuri care depășesc substanțial veniturile declarate de acesta în perioada menționată, inclusiv automobile și imobile de lux.

Totodată, Procurorul General interimar a dispus ca urmărirea penală în această cauză să fie efectuată în continuare de Procuratura Anticorupție”.

(Știre inițială) Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță faptul că – în baza investigațiilor comune ale procurorilor PCCOCS și ofițerilor Inspectoratului Național de Investigații din cadrul IGP al MAI – Procurorul General interimar, Dumitru Robu, la 01 octombrie 2019, a pornit urmărirea penală pe faptul îmbogățirii ilicite comise de către deputatul Constantin Țuțu, în perioada anilor 2014 – 2018.

Potrivit datelor din cadrul investigațiilor, acțiunile prejudiciabile s-au manifestat prin deținerea de bunuri care depășesc substanțial veniturile declarate de acesta în perioada menționată, inclusiv automobile și imobile de lux, se spune într-un comunicat de presă al Procuraturii.

Totodată, Procurorul General interimar a dispus ca urmărirea penală în această cauză să fie efectuată în continuare de Procuratura Anticorupție.